Hirdetés

A végső állomás első állomása

|

A stúdió először tiltakozott: úgy vélték, nem lehet maga a Halál a főszereplő, egy horrorfilm akkor lesz sikeres, ha a főgonoszt végül le lehet győzni.

Hirdetés

A Végső állomás végül mégis hatalmas sikert aratott, és már az ötödik résznél, a Végső állomás 5.-nél (Final Destination 5, már a mozikban) tart: a főszerepben a halállal, aki bosszút áll. A nagy ötlet egy horrorspecialista, Jefrrey Reddick fejéből pattant ki: ő küzdött meg a producerekkel, hogy elfogadják főszereplőnek a sértődött halált. A főfoglalkozású horroríró sokáig azt mondta, hogy egy újságcikkből vette az ötletet, amely egy Chicagóból New Yorkba repülő nőről szólt, akit felhívott az apja, és megkérte, ne üljön fel a gépre, mert rossz előérzete van. A nő átcserélte a jegyét, és ezzel megúszott egy repülőszerencsétlenséget.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.