Hirdetés

A Végső állomás reboot felrúgja az eddigi formulát

|

A franchise készítője, Jeffrey Reddick szerint nagy változások előtt áll a széria.

Hirdetés

Tizenegy év után ismét Végső állomás filmen kezdtek el dolgozni a Warnernél, melyet egyenesen a Pókember filmek rendezője, Jon Watts fog felügyelni producerként. Azt is megtudtuk a bejelentéskor, hogy a soron következő felvonás az HBO Maxon fog debütálni, ezeket leszámítva viszont nagyon keveset tudunk arról, hogy mire számíthatunk a franchise következő részétől. 

Hirdetés

Most az a Jeffrey Reddick nyilatkozott a ComicBook.com-nak, aki még az első film elkészítéséhez asszisztált íróként. És bár a hatodik felvonáshoz hivatalosan nincs köze, a kollégák révén annyit már megtudott, hogy az új film felrúgja a franchise jól bejáratott struktúráját.

"A jó dolog, hogy Craig Perry, akire a projekt keresztapjaként hivatkoznék, folyton bevont a fejleményekbe. Történetesen a forgatókönyvírókkal is beszéltem, akik nagyon kíváncsiak voltak. Beszélni akartak velem, hogy mi a meglátásom arról, hogy mi a Végső állomás franchise legfontosabb eleme, ötleteltünk, meg ilyesmik. Nagyszerű megbeszéléseink voltak, és nagyon izgatott vagyok a történet miatt, amiről nem árulhatok el semmit. Csupán annyit mondhatok, hogy ez nem egy újabb csoport lesz, akik megmenekülnek a haláltól, hogy aztán a halál levadássza őket. Mindig volt valami, amit hozzáadtunk a filmekhez, hogy változtassunk rajtuk egy kicsit. Azonban ez egy igazi Végső állomás film, ami nem követi azt a formulát, amit korábban már megalapoztunk. Ennyit elárulhatok."

A franchise szerelmesei most elkezdhetik vakarni a fejüket, hogy mégis várós-e az új projekt. Elvégre a filmek legnagyobb erősségei rendre az első 10-20 percből kerültek ki, amikor az aktuális látnok előre megérezte a közelgő katasztrófát - és ezekre talán jobban is emlékeznek, mint arra, hogy utána, hogyan érte utol a túlélőket a halál. Kíváncsian várjuk, hogy miképpen újítják meg ezt a struktúrát, és hogy az mennyire fog passzolni a franchise szellemiségéhez.

Ti mire számítotok a Végső állomás 6-tól?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.