Hirdetés

Az HBO Maxra jön a Végső állomás 6

|

Újabb franchise költözik a Warner streamingplatformjára, az új Pókember-trilógia rendezője producerként segíti a projektet.

Hirdetés

Jon Watts a szuperhősök világából egyenesen a horror zsánerébe ugrik át, hogy sikerre vigye az HBO Maxra készülő Végső állomás franchise hatodik filmjét. Watts, a Pókember: Nincs hazaút rendezője a feleségével, Dianne McGunigle-lel csatlakozott a projekthez producerként, aminek a kezdetleges szkriptjét maga Watts írta meg.

Hirdetés

A végső forgatókönyvet Lori Evans Taylor és Guy Busick fejlesztik, utóbbinak köszönhetjük többek között az Aki bújt és a legújabb Sikoly szkriptjeit. Ennek a párosnak így első blikkre bizalmat is szavazunk, és remélhetőleg sikerül ezt a nagy múltú franchise-t sikeresen újraindítaniuk.

Watts és felesége egyébként hivatalos közleményben fejtették ki, hogy már a kezdetek óta nagy rajongói a Végső állomás filmsorozatnak, és hogy mekkora örömüket lelték abban, hogy együtt dolgozhatnak az eredeti csapattal és a New Line Cinemával. A hatodik Végső állomást még 2019-ben jelentették be, és eredetileg a mozikba került volna. Az átalakult mozis világrend azonban végül meggyőzte a Warnert, hogy az Evil Dead új részéhez, az Evil Dead Rise-hoz hasonlóan ezt is a streamingen jelenítsék meg, tovább bővítve az eredeti tartalmakat a platformon.

Ti várjátok már?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.