Hirdetés

Elkészült a Venom 3 forgatókönyve

|

Sínen van a sztori? Tom Hardy szerint igen.

Hirdetés

Bár a Venom-filmek minőségéről lehetne vitatkozni, annyi biztos, hogy a nézők kajálják Eddie és a szimbióta kalandjait (a tavaly bemutatott Venom 2 - Vérontó is jól szerepelt a pénztáraknál, hiszen 2021 harmadik legtöbb bevételt hozó filmje lett Amerikában). Éppen ezért nem csoda, hogy hamarosan megvalósul a harmadik rész is, aminek már a forgatókönyve is elkészülhetett.

Hirdetés

Erre tett legalábbis utalást nemrég a főszereplő Tom Hardy, aki az Instagramon tett közzé egy képet a folytatás forgatókönyvének első lapjáról. Sajnos a képaláírásból abszolút nem derül ki semmi, a film címét pedig egy aranyos rajzfilmes Venom-jelkép görbe görbülete takarta el, mindenesetre az odafirkantott piros hármas elég erős utalás a következő kalandra.

Annyi azért viszont kiderült, hogy a Venom 3 történetét ugyanaz a csapat jegyzi, mint a Vérontóét: vagyis Tom Hardy és Kelly Marcel alkották meg magát a sztorit, míg a forgatókönyvet egyedül Marcel írta meg. A sztoriről értelemszerűen nem tudunk még semmit, de pletykálják, hogy ebben már Pókember is feltűnik. Meglátjuk, így lesz-e.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.