Hirdetés

A Vikingek vezető írója készít sorozatot A nagy Gatsbyből

|

Michael Hirst újra beletenyerelhet ezzel a tutiba.

Hirdetés

F. Scott Fitzgerald máig monumentális és elsöprő erejű regénye, az 1925-ös A nagy Gatsby a világirodalom egyik megkerülhetetlen története. Mindenki ismeri, mindenki hallott már róla, többen még olvasták is, és azóta számtalan alkalommal állították már színpadra (idehaza legutóbb a Vígszínház, de azt szerintem inkább érdemes kihagyni…), vagy adaptálták filmre. Utóbbiak közül az 1979-es Robert Redford nevével fémjelzett darab, vagy éppen a 2013-as Leonardo DiCapriós változat a legismertebb. Ez a felállás pedig változhat a közeljövőben, hiszen a Vikingek vezető írója kapta meg a lehetőséget, hogy egyenesen sorozatot készítsen Fitzgerald regényéből.

Hirdetés

Michael Hirst neve teljesen egybeforrt a nagy sikerű Vikingek szériával (tegyük hozzá, jogosan), de a Tudorok, a Camelot, vagy a Cate Blanchett-féle Elizabeth is hozzá köthető. Jelenleg az A+E Studios összeállt az ITV-vel, hogy tető alá hozhassák A nagy Gatsby sorozatot, kreátornak és vezető írónak pedig Hirstöt kérték fel. Amellett, hogy ő fogja jegyezni az egyelőre nem tudni, milyen hosszú sorozatot, az executive produceri munkát is magárra vállalta. Előzetes megjelenési dátum még nem érkezett.

Ti szívesen megnéznétek, hogy Hirst mit hoz ki ebből a történetből?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.