Hirdetés

A világítótorony - nézd meg együtt velünk a Toldi moziban!

|

Csak az Alkonyatot láttad Robert Pattinsontól és nem hiszed el, hogy tud színészkedni? Kíváncsi vagy rá, hogy milyen a leendő Batman, amikor igazán jó? A Puliwood saját vetítést tart A boszorkány rendezőjének új filmjéből, A világítótoronyból, amelynek végén veletek együtt beszéljük ki a látottakat!

Hirdetés

Számos alkalommal vehettetek már részt premier előtti vetítésekre rajtunk keresztül, most azonban nem egy igazán különleges eseményre szeretnénk meginvitálni titeket: az oldal történelmében először saját vetítést fogunk tartani a Budapest Film és a UIP-Duna Film támogatásával, amelynek keretében azt a filmet tekinthetitek meg velünk, ami csak limitáltan, néhány alkalommal látható hazánkban (elsőként a miskolci CineFesten tekinthették meg a résztvevők). 

Hirdetés

Vetítésünk főszereplője Robert Eggers (A boszorkány) új rendezése, A világítótorony (The Lighthouse) lesz, amelynek főszerepeiben Willem Dafoe és Robert Pattinson brillíroznak. A történet szerint egy tengerbe nyúló kis sziklán lévő világítótoronyba hosszú gyalogút után érkezik szolgálatra két nem túl bizalomgerjesztő fickó: a tapasztalt öreg (Dafoe), és a korábban favágóként dolgozó újonc segédje (Pattinson). A vágyaik, a félelmeik, a szuggesztív környezet és persze a magány egyre nagyobb hatással lesz az elméjükre, mely katartikus módon determinálja a két férfi viszonyát.

Ha felkeltette érdeklődéseteket a film,  akkor november 8-án, pénteken, 20:30-tól megtekinthetitek velünk együtt: a vetítést mi konferáljuk majd fel, valamint amikor vége lesz (nagyjából 22:30 körül), az élményeket veletek együtt beszélik majd át lelkes szerkesztőink. A jegyvásárlás már elindult az eseményre, ha siettek, akkor még ti is lecsaphattok egyre. A filmet eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük. A Facebook eseményt erre találjátok. Gyertek ti is, tartsatok velünk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.