Hirdetés

Mégis megmenekül A visszatérők sorozat?

|

A jövőre érkező hetedik évadban debütálhat az előzményszéria első része.

Hirdetés

A kitartó nézők között általános elégedettség fogadta A visszatérők hatodik, soft-rebootnak is beillő évadát, az anyacsatorna azonban a hetedik szezon berendelésével együtt kaszálta is a sorozatot. Ez olyan szempontól mindenképp jó hír, hogy Jason Rothenbergnek és csapatának egy teljes évad áll a rendelkezésére, hogy lezárja a Clarke-saga történetszálait, persze ez csak csekély vigaszt jelent a valódi rajongóknak. Nemrég azonban megcsillant a reménysugár egy esetleges folytatásra!

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis a szériának otthont adó CW csatorna berendelt egy úgynevezett backdoor-pilotot, vagyis egy olyan epizódot, ami alapul szolgálhat egy esetlegesen induló sorozatnak, de nem különállóan, hanem az anyasorozat egy epizódjaként kerül adásba.

A spin-off az első nukleáris apokalipszist és az azt követő időszakot helyezné középpontjába - vagyis 97 évvel a The 100 pilotja előtt kezd az új sorozat -, ez pedig lehetőséget ad arra, hogy a Bárkán zajló eseményeket, illetve a Földiek történetét is részletesebben bemutassa, de a kolonizáló űrhajósokról is mesélhet (bár az első kettőre nagyobb esély van). Potenciál tehát bőven akad a történetben, ahogy előzményként elmesélhető sztorikból sincs hiány, így az irányvonalakkal kapcsolatban okosabbak majd csak a pilot adásba kerülését követően leszünk. Ha a teljes évados berendelés meg is történik, legkorábban 2021 tavaszára készülhet el az első szezon az egyelőre cím nélküli spin-offból.

Ti nézitek még a sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.