Hirdetés

Brad Pitt szerint minisorozatként térhet vissza a Volt egyszer egy Hollywood

|

Tarantino új filmjének egyik színésze, Brad Pitt nyilatkozott erről az érdekes felvetésről.

Hirdetés

Habár annak ellenére, hogy mind idehaza, mind pedig a világ többi részén egyenesen tarol Quentin Tarantino új filmje, a Volt egyszer egy… Hollywood a pénztáraknál (tegyük hozzá, teljesen jogosan, mert egy elképesztően gyönyörű és közel zseniális alkotásról beszélhetünk, ami nálunk, a szerkesztők körében jelenleg az év filmje titulusra is pályázik), az író-rendező továbbra sem pihen. Jelenleg most nem a tizedik és egyben lehetséges, hogy az utolsó filmjével bíbelődik, hanem új vizekre evez: a sorozatok és a miniszériák világába.

Hirdetés

Arról már májusban beszámoltunk, hogy a bitang hosszú Aljas nyolcas új változata hamarosan elérhető lesz a Netflix kínálatában, hiszen Tarantino úgy döntött, felhasználja a kivágott jeleneteket, és a filmből négy darab 50-60 perc hosszúságú epizódot alkot. Ezzel egy rendkívül ügyes és leleményes formátumban élhetjük át újfent a nyolc idegen történetét (elvégre a mai néző egy hét-nyolc órás mozit megszakítva tekint meg, de ha ez egy hét-nyolc órás sorozat, akkor akár egy nap alatt is ledarálja). Fokozva az örömhírt, nagy rá az esély, hogy a mozikban még mindig elérhető Volt egyszer egy… Hollywood is hasonlóképpen lesz majd látható.

A film egyik főszereplőjét, a kaszkadőr Cliff Booth karakterét alakító Brad Pitt elmondása szerint Tarantino nagyon arra hajlik, hogy a rengeteg, fájó szívvel kivágott jelenetet beletegye végül a filmbe, csak éppen akkor lehetséges, hogy közel nézhetetlenné válik. Emiatt az Aljas nyolcas kapcsán is nyerő ötlethez fordult: miniszériát csinálnak belőle, eddig még nem tudni, mennyi epizóddal. Viszont Pitt elmondása szerint csaknem az összes a vágószobában végzett jelenetet bele fogják csempészni a sorozatba, úgy mint az összes Tim Roth részt (akit nem is láttunk a filmben, egy az egyben kikerült belőle), több archív, klasszikus felvetélt, valamint - ami talán a legérdekesebb - a Damon Herriman által játszott Charles Manson jeleneteit is.

Brad Pitt bővebben így nyilatkozott a Hollywood és az Aljas nyolcas újravágásával kapcsolatban:

"Nézem ezeket a sorozatokat, ahol sokkal több időt lehet szentelni a karakterek meg a történet kibontására, és új szemszögeket is vélhetünk felfedezni, amikre egy film esetében nincs mindig lehetőség. Rengeteg ebben a cipőben járó film esett áldozatul a vágóollónak, mert egész egyszerűen nem illettek már a mozikba. Emiatt gondolom azt, hogy igencsak érdekesnek bizonyul, hogy Tarantino fogta az Aljas nyolcast, és látszólag újraálmodta azt egy négyrészes szériaként. Ez talán a legjobb megoldás mind közül: minden nézőnek megvan a mozis élménye, viszont tudunk nekik még annál is újabbat, többet mutatni."

Mi piszkosul örülnénk már mindkettő szériának, hiszen ha vannak filmek, amik csak jobbak, többek és egyben nemesebbek lesznek a többszöri újranézéstől, illetve a hosszabb kibontástól, akkor azok között valahol elől foglalnak helyet Tarantino alkotásai. Pontos megjelenési dátumról eddig sajnos nem tudunk. Ti melyik film újravágásából néznétek meg egy miniszériát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.