Hirdetés

A Walking Dead alkotója pontosan tudja mikor hal meg a kedvenc karaktered

|

Amíg a sorozat rajongói azon aggódnak, hogy vajon kedvenc szereplőik sorsa, hogyan alakul a következő évad során, addig a képregényt megalkotó Robert Kirkman pontosan ismeri mindegyikük végzetét.

Hirdetés

"Elég rossz érzés, mert már jó előre tudom, hogy nagyjból ki mikor fog meghalni. Egy bizonyos mértékben, ha a képregény alapján haladunk, akkor akár még Scott [M. Gimple]-nél (forgatókönyvíró) is hamarabb tudom."

Kirkman azt is elmondta, hogy ha egy szobában állna a színészékkel akkor mindenkire rá tudna mutatni egyesével és megmondani, hogy mennyi ideje van még hátra.

"Csak mutogatnák, hogy... két év, három év, hat hónap, két hét, óh Istenem, ez szörnyű! Tényleg kemény. Mikor a képregényt csináltam még könnyű volt, mert csak néhány mondat volt egy papíron. Kit érdekel. Kinyírom azt a fickót, semmi gond. De a sorozatban nagyon rossz, mert együtt dolgozunk, együtt hülyülünk és jól érezzük magunkat. De hát tudjátok azt szoktam mondani, hogy a történetnek mennie kell, az embereknek peig meg kell halniuk. Elég durva."

Ezen kívül az is megnehezíti a készítők munkáját, hogy nem árulhatják el a színészeknek, hogy mikor kerül rájuk a sor, mert a történet folyamatosan változik. Bárkire rákerülhet a sor, de az írók kedvük szerint csúsztathatják a halálukat egy későbbi időpontra.

"Nem mondhatod meg nekik. Folyton változik a véleményünk és meggondoljuk magunkat. És ez a másik nagyon rossz dolog az egészben. Nem tudjuk őket figyelmeztetni, mert mindig van rá esély, hogy az előzetes tervekkel ellentétben a forgatókönyv írása közben azt mondjuk, hogy: Nem, ez a karakter még élni fog. És ez már többször is előfordult. Úgyhogy nem akarjuk kamu hírekkel bombázni őket."

Ti kiket szeretnétek továbbra is élve látni a The Walking Dead 5. évadában, és kik azok akiket szívesebben tudnátok már a zombik sorai között?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.