Hirdetés

A WandaVision egyik karakterének visszatérésére utalhatott Kevin Feige

|

Még találkozunk a karakterrel?

Hirdetés

Csak akkor olvass tovább, ha már láttad a WandaVisiont!

Noha néhány hónap már eltelt azóta, hogy véget ért a WandaVision kilenc epizódos szezonja, a Marvel sorozatának rengeteg rajongója még mindig Kathryn Hahn nagyszerű debütálásáról beszél, mint a varázslónő Agatha Harkness. A Wanda és Vízió titokzatos szomszédjaként bemutatott karakter fontos szerepet tölt be a széria történetében, aki ugyan megkapta méltó büntetését a történet végén, de könnyen lehet, hogy még találkozhatunk vele a jövőben. 

Hirdetés

Erről árulkodik legalábbis a Marvel Studios elnökének, Kevin Feige-nek egy nem olyan régi interjúja, amelyben saját izgatottságát fejezte ki Harkness jövőjével kapcsolatban a Marvel Filmes Univerzumában belül:

Következőnek a Tőrbe ejtve 2. részében láthatja majd mindenki Kathryn Hahnt, és még talán más egyéb dolgokban is. De ami az MFU-n belüli jövőjét illeti, fogalmazzunk csak úgy, hogy nem jöhet elég hamar a visszatérése. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Feige ezen kívül azt is elárulta, hogy már a kezdetektől fogva Hahnt szerették volna a szerepre, ugyanis a Marvel Studios vezetősége nagy rajongója a színésznő munkásságának:

[A Marvel Studios társelnöke] Louis D'Esposito egyszer leült vele egy sima találkozó erejéig. Onnantól kezdve pedig rögtön felgyorsultak az események. Valahogy így zajlott az egész: "Nagyszerű színésznő. Nálunk miben tudna egyszer majd játszani? Mindegy. Egyébként ki lesz Agatha? Találnunk kellene már valakit arra a szerepre. Hé, várjunk csak egy kicsit...!" Teljesen őszintén mondhatom, hogy nagyjából így történtek a dolgok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.