Hirdetés

A Warcraft rendezője beszélt az emberekről, orkokról és a folytatásról

|

Duncan Jones elárulta, hogy a Warcraft film az emberek és orkok első találkozásával nyit majd, és máris lát reményt a folytatásra.

Hirdetés

"Amikor elmentem beszélni Chris Metzennel [producer] és a Blizzardos srácokkal, mindannyian ugyanúgy láttuk a dolgokat. Egy Warcraft filmnek nem a jó emberek gonosz orkok ellenei csatájáról kell szólnia! A Warcraft a két oldal hőseiről szól, akik próbálják elkerülni a konfliktusokat, mikor a gazfickók nem hagynak más választást számukra. Remélem a filmünk segít majd a nézőknek túllátni a Szövetség/Horda ellentéten és felismerik a hősöket MINDKÉT oldalon! Amikor először beszéltem a Blizzarddal, már akkor az emberek és orkok első találkozását akartuk a film elejére tenni. Az első kontaktus! Azt hiszem egy olyan világnál ahol annyi mindent kell megmagyarázni, ez a helyes döntés, hiszen sok olyan nézőnk lesz akik semmit sem tudnak a Warcraftról... Fontosnak tartottuk tehát, hogy néhány karakterünk számára csakugyan újként hasson ez a világ, így a közönség az ő szemükön keresztül élheti át az eseményeket."

A játékok népszerűségéből kiindulva sokakban felmerült, hogy vajon a Legendary Pictures egy újjabb franchise kiépítését tervezi a Warcraft filmmel? Természetesen mire bármibe is belevágnának még meg kell várnunk a két éves utómunkálatok végét, de Duncan Jones úgy látja, hogy sok mindent tartogat magában ez a világ, ha a nézők is vevőek rá.

"Az én munkám az első filmmel az, hogy felépítsek bizonyos karaktereket, helyeket és kultúrákat egy olyan történettel ami a közönség tetszését is elnyeri. Ha jól végzem a dolgomat akkor remélhetőleg az emberek többet akarnak majd látni és megismerni mindebből. Kétségkívül bőven van még miről mesélni!"

A Warcraft 2016 március 11.-én érkezik a mozikba. Főbb szerepekben Ben Foster, Toby Kebbell, Travis Fimmel, Dominic Cooper, Paula Patton, Clancy Brown, Daniel Cudmore és Ben Schnetzer.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.