Hirdetés

A Warcraft rendezője beszélt az emberekről, orkokról és a folytatásról

|

Duncan Jones elárulta, hogy a Warcraft film az emberek és orkok első találkozásával nyit majd, és máris lát reményt a folytatásra.

Hirdetés

Novemberben megkaptuk az első képet Dominic Cooper-ről Llane Wrynn király szerepében, és Robert Kazinsky-ről Orgrim szerepében. Sajnos azóta nem sok újdonságot tudtunk közölni erről a várva várt videójáték adaptációról, ami méginkább megnehezíti a hátralévő 15 hónapot néhány rajongó számára. Szerencsére Duncan Jones rendező végre nyilatkozott az alkotásról és elárulta, hogy a film a Szövetség emereinek és a Horda orkjainak első találkozásával nyit majd, a történet pedig elég időt szán mindkét faj megismerésére.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.