Hirdetés

A Warner Bros. állítólag a The Batman két alternatív befejezése között vacillál

|

Matt Reeves tavasszal érkező Denevérember filmje akár egy nagy csavarral is zárulhat.

Hirdetés

A DC-rajongók nagyban vághatják a centit, hiszen már csak bő három hónap van hátra, hogy a Matt Reeves-féle új Batman a mozikba érkezzen. A laikus néző azt hinné, hogy ilyen közel a premierhez a filmnek már elkészült a végleges változata, és már csak pihentetni kell a nagybetűs március 4-i dátumig. Nos, úgy tűnik mégsem ez a helyzet.

Bennfentes információkra hivatkozva a The Hollywood Reporter szerint a Warner Bros. még bőszen tesztelgeti a tesztközönséggel, hogy miként is érjen véget a Reeves-féle Batman történet első felvonása. Állítólag kétféle befejezést forgattak le Reevesék: az egyik egy kerek sztorit zárna le, míg a másik rögtön megalapozná a folytatást egy új karakter behozatalával. Utóbbival kapcsolatban mind a stúdió, mind a filmkészítők szkeptikusak. Kérdés, hogy a tesztközönség véleménye alapján végül melyik alternatívát választotta a stúdió, mivel a döntés elvileg már meg is született a részükről.

Hirdetés

Innentől kezdve belépünk a pletykák, spekulációk és esetleges SPOILEREK birodalmába, hogy mégis ki lehet ez a titokzatos új karakter. Bár a The Batman nem lesz ikonikus Batman-figurák szűkében - Macskanő, Pingvin és Rébusz is jelentős szerepben fognak feltűnni - állítólag a Barry Keoghan által alakított Stanley Merkel nyomozóról ránthatnák le a leplet a film végére, mint a legújabb Joker. Bár annak idején a Batman: Kezdődik utolsó képkockáiban is felvezették Nolanék a címszereplő legnagyobb nemezisét, a konkrét színész csak a Sötét Lovagban bukkant fel Heath Ledger megformálásában. Ha lehet hinni ezeknek a pletykáknak, akkor abszolút érthető a stúdió aggálya, hogy érdemes lenne-e egy ilyen fordulattal lezárni a trailerek alapján eleve nyomasztónak ígérkező Batman-kalandot.

Márciusban azonban mindenre fény derül. Ti örülnétek, ha valamilyen cameo szerepben Joker is beköszönne a The Batman végére?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.