Hirdetés

A Warner döntött: Csúszik a Wonder Woman 1984 is

|

A koronavírusra való tekintettel az év egyik legjobban várt blockbustere is új premiert kapott.

Hirdetés

Úgy néz ki, búcsút inthetünk a júniusi mozis felhozatalnak is: a Warner Bros. az eredetileg június 5-én debütáló Wonder Woman 1984-et is kénytelen most újabb időpontra pozicionálni. A Gal Gadot által életre keltett szuperhősnő legújabb kalandja jelen állás szerint két hónappal később, augusztus 14-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

A napokban felröppent pletykák, miszerint lehet, streamingen mutatják majd be a filmet, időközben falsnak bizonyultak és továbbra is mozis premierre lehet számítani a film kapcsán. Ez az időpont egyébként James Wan közelgő horrorja, a Malignant részére volt fenntartva, ami most távozik erről a napról egy egyelőre meghatározatlan dátumra a naptárban, csakúgy, mint a május 14-re időzített Scooby! animációs film.

Öröm az ürömben, hogy Christopher Nolan következő filmjéről, a Tenetről egyelőre semmi hír, a film továbbra is július 17-én érkezik az amerikai mozikba. Persze a közelgő hetekben ez is könnyedén változhat...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.