Hirdetés

A Warner és Ezra Miller útjai szétválhatnak

|

A közelmúltbeli botrányok miatt szakíthat a stúdió Flash filmes megformálójával.

Hirdetés

Próbáljuk kerülni a bulvárhíreket a Puliwood felületén, úgyhogy nem számoltunk be róla, hogy Ezra Millert, a DC Filmes Univerzum Flashét alakító színészt március 28-án Hawaiin tartóztatták le, miután állítólag rátámadt egy karaoke bár kidobóira. Később 500 dollár óvadék fejében szabadulhatott a színész, ám 29-én még egy ideiglenes távoltartási végzéssel is sújtották, miután egy házaspár megvádolta őt, hogy a hálószobájukba betörve fenyegette meg őket, és még az útlevelüket és pénztárcájukat is ellopta.

Hirdetés

Miller azóta sem állt ki a nagyközönség elé, hogy kommentálja az eseményeket. Sajnos a színész múltbeli stiklijei miatt inkább úgy tűnik, hogy lehet alapja ezeknek a vádaknak, hiszen 2020-ban egy videó keringett az interneten, melyben egy nőt fojtogatott egy izlandi bárban, majd 2022 januárjában az észak-karolinai Ku Klux Klán tagokat ösztönözte arra, hogy öljék meg magukat a saját fegyvereikkel. 2018-ban még egy lapáttal képes volt rárakni a botrányképletre, miután kifejtette, hogy szerinte minden színész tudja, hogy Hollywoodban szexmunkásokként dolgoznak.

A legújabb hawaii-i események után pár nappal állítólag a Warner Bros. is válságülést tartott, és a Rolling Stone értesülései szerint a stúdió egyre inkább afelé hajlik, hogy szünetet tartsanak Ezra Miller foglalkoztatásában - azaz a közeljövőben a jövő évi Flash-filmen kívül más produkcióban ne nagyon számítsunk a villámgyors szuperhősre Miller alakításában. A Rolling Stone-hoz jutott információkat azonban az IndieWire informátora megcáfolta, miszerint nem került sor válságülésre. Persze ebben az esetben nehéz elképzelni, hogy konszenzus lenne a különböző források között, hiszen igencsak érzékeny téma ez most a stúdió számára.

A Rolling Stone egy másik informátora egyébként arról is beszámolt, hogy mennyi probléma volt Millerrel a Flash forgatása közben - többek között a színész többször is kifakadt a forgatás alatt, miszerint "azt sem tudja, mit csinál". Mondani sem kell, egyes DC-rajongóknak már ennyi információ is elég volt, hogy hátat fordítsanak Millernek, és a Twitteren máris megszaporodtak azok a posztok, melyekben a Warnert arra kérlelik, hogy cseréljék le Millert Grant Gustinra, a The CW-n futó Flash-sorozat főszereplőjére a DC Filmes Univerzum jövőbeli projektjeiben.

Akárhogy is nézzük, Miller szénája nem áll jól a Warnernél. Ti bánnátok, ha végül Miller nélkül bővülne a DC Filmes Univerzum?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.