Hirdetés

Csúszik a Black Adam, az Aquaman 2 és a Flash is, előbb jön a Shazam 2

|

Alaposan átrendezte filmes naptárát a Warner-DC duó.

Hirdetés

Februárban még nagyon bizakodó volt az évet illetően a Warner-DC páros, hiszen egy előzetest is kiadtak arról, hogy mikor milyen képregényfilmekkel szeretnék meghódítani a mozikat és a nézőközönséget. Ehhez képest egy hónappal később arról kell beszámolnunk, hogy a stúdió durva átszervezést hajtott végre filmjeinek bemutatónaptárán, ennek pedig főleg a szuperhőscímek itták meg a levét.

Hirdetés

Ezek alapján megtudtuk, hogy később jön nem csak a DC Szuperállatok Ligája és a Black Adam, de a Flash és az Aquaman folytatása is, utóbbi kettő ráadásul egészen jövő évre csúsztak át. 

  • A DC Szuperállatok ligája 2022. május 20-ról került át a Black Adam korábbi időpontjára, azaz 2022. július 29-re.
  • A Black Adam nyárról egészen október közepéig vándorolt, egészen pontosan 2022. október 21-re.
  • A The Flash 2022. november 4-ről több mint fél évvel későbbre, 2023. június 23-ra,
  • míg az Aquaman and the Lost Kingdom 2022. december 16-ról került át 2023. március 17-re.

Jól járt viszont a SHAZAM! folytatása, a Fury of the Gods. A 2023 júniusában debütáló mozi ugyanis fél évvel hamarabb érkezik a mozikba, hiszen megkapta az Aquaman 2 eredeti helyét, vagyis 2022. december 16-án neki kell majd megmérkőznie az Avatar 2-vel a mozikban. Ezeken felül azt is elárulta a Warner, hogy a Timothée Chalamet főszereplésével készült új Willy Wonka-filmet, a Wonkát is eltolták 2023. március 17-ről 2023. december 15-re.

Hogy pontosan mi állhat a csúszások hátterében nem derül ki, de a Variety értesülései szerint a The Flash és az Aquaman esetében még mindig a covid okozta bonyodalmakra hivatkozik a stúdió. Dwayne Johnson pedig egy Instagramon közzétett videóban azt mondta a Black Adamről, hogy a Halloweenhez, a Hálaadáshoz, illetve az ünnepi szezonhoz jobban fog passzolni az antihős mozija.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.