Hirdetés

A Warner új igazgatója J.K. Rowlinggal akar tárgyalni még több Harry Potter-tartalomról

|

A Legendás Állatok filmszéria negatív fogadtatása ellenére kitart a stúdió a franchise mellett.

Hirdetés

Új vezérigazgatója van a Warner Bros.-nak David Zaslav személyében, aki úgy tűnik, hogy nem hajlandó egykönnyen lemondani a Harry Potter franchise-ról. Bár arról mi is beszámoltunk, hogy a Legendás állatok szériának nem áll jól a szénája, ám a stúdió eközben az HBO Maxra is tervezne egy Harry Potter sorozatot, melyhez a Harry Potter történetek szülőanyját, J.K. Rowlingot akarják megnyerni.

Hirdetés

A The Wall Street Journal értesülései szerint Zaslav mihamarabb szeretne összehozni egy találkozót az elmúlt években nyilatkozatai miatt nagy port kavart írónővel, hogy vegyen részt az HBO Max sorozat fejlesztésében. Rowling pedig bár Harry, Ron és Hermione történetét a színdarabon túl nem folytatta, nem volt rest tovább bővíteni az általa kitalált univerzumot különböző könyvekkel.

A fenti pletyka legfontosabb üzenete, hogy a Warner berkein belül továbbra is számolnak Harry Potter világával, még ha a Legendás állatok széria fogadtatása közel sem olyan lett, mint amiben reménykedtek. Az viszont tényleg egy kevésbé rizikós húzás, ha az HBO Maxon keresztül építenének fel valami újat és egyedit a varázslóvilágban, hogy abból aztán már egy biztosabb rajongói bázisra alapozva szülessenek újabb, moziba szánt filmek.

Ti örülnétek, ha Rowling és a Warner közös munkája révén újabb történeteket kapnánk a Harry Potter világából?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.