Hirdetés

A What if… rendezője élőszereplős Carter Kapitány filmet szeretne

|

Bryan Andrews szerint Hayley Atwell megérdemelné, hogy magára ölthesse az Amerika Kapitány szerkót.

Hirdetés

A Loki, illetve a Marvel Filmes Univerzumának első hivatalos animációs szériája, a What if… alaposan felrázta még a legfásultabb rajongókat is, hiszen ötletek teljesen új és végtelen tárháza nyílt ki a Marvel előtt. Ez pedig nemcsak a Marvel képregények követőinek fantáziáját mozgatta meg, hanem még a What if… direktora, Bryan Andrews sem volt rest olajat locsolni a pislákoló tűzre.

Hirdetés

Az alternatív valóságok világába kalauzoló What if… egyik változatában a korábbi filmekben és sorozatokban Hayley Atwell által alakított Penny Carter kapja meg a szérumot, ami annak idején Steve Rogersből Amerika Kapitányt varázsolt. Bár az animációs szériában Atwell visszatért, hogy Carter Kapitánynak kölcsönözhesse a hangját, Bryan Andrews szerint egy élőszereplős verziót is elbírna ez a koncepció.

"Bár azt nem tudjuk, hogy ez valaha is megvalósulhat, de az biztos, hogy A.C. (Bradley, a What if… írója, a szerk.) és én ugyanúgy érezzük, hogy csodálatos lenne, ha a Disney készítene egy Carter Kapitány filmet. Adják oda a szerkót Hayley Atwellnek, kapja meg a saját franchise-át, aztán hagyják, hogy minden pokolra nyíló ajtót berúgjon."

Bár idáig elképzelhetetlennek tűnt, hogy a fősodoron kívüli filmekkel és történetekkel rukkoljon elő a Marvel - emlékezzünk csak, hogy jártak a Netflixes szériái! - a Loki és a What if… multiverzumos lehetőségei úgy tűnik, túl magas labdának bizonyulnak a Marvelnek, hogy ne csapják le. Tekintve, hogy a közelgő Pókemberben, a Hangya 3-ban és a Doctor Strange 2-ben még inkább elmélyülünk az alternatív valóságok bugyraiban, szerintetek megvalósulhatnak a jövőben az élőszereplős változatai a What if… gondolatkísérleteinek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.