Hirdetés

A Woman of No Importance - Daisy Ridley a főszerepben

|

A cím egyébként csalóka: ha minden igaz, akkor Daisy Ridley egy cseppet sem jelentéktelen nőt fog eljátszani.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Star Wars: Az ébredő Erő sztárja, Daisy Ridley lesz a főszereplője az egyelőre még csak a korai fázisban tartó A Woman of No Importance című filmnek.

Hirdetés

Az alkotás nem összekeverendő Oscar Wilde azonos című - magyar fordításban A jelentéktelen asszony - névre keresztelt írásával. Ez az alkotás ugyanis Sonia Purnell hamarosan megjelenő könyvéből készül, amely a kémnő Virginia Hall életét dolgozza fel.

Virginia Hall a második világháború előtt jelentkezett az Amerikai Külügyi Szolgálathoz, de nem vették fel. Visszautasításának két oka is volt: az egyik egy lábsérülés, a másik pedig a neme. Virginia ekkor Nagy-Britanniába utazott, ahol szolgálatra jelentkezett, és Franciaországba küldték kémnek. Ebből bizony izgalmas adaptáció születhet!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.