Hirdetés

A Wonder Woman rendezőnője és főszereplője ezúttal Kleopátráról készít filmet

|

A páros immáron harmadszorra fog együtt dolgozni, most viszont egy másfajta Csodanőt vesznek kezelésbe.

Hirdetés

A Wonder Woman kereskedelmi és kritikai diadalmenete valószínűleg épp annyira volt köszönhető annak, hogy Gal Gadotnál kevesen tudták volna jobban alakítani a Csodanőt, mint Patty Jenkins rendezőnek. A páros már régóta szeretné bemutatni a Wonder Woman 1984 című folytatást, és mint ismeretes, a direktor egy trilógiában gondolkodik, szóval még egyszer biztosan rendezheti Gadotot a Warner/DC páros számára. Mindenekelőtt azonban ismét összeállnak egy korabeli életrajzi dráma kedvéért, ami Kleopátra köré fog épülni.

Hirdetés

A Nílus királynője néven is ismert VII. Kleopátra Philopatór az ókori Egyiptom egyik legismertebb uralkodója, egyben az utolsó fáraója volt. Az 1963-as, négy Oscart nyert Kleopátra óta, amelyben Elizabeth Taylor alakította a királynőt, és ami az addig készült legdrágább produkció volt, rengetegszer próbálták már meg filmre vinni a világtörténelem egyik legismertebb személyiségét. Szemlátomást ezúttal végre sikerülni fog, ugyanis a forgalmazási jogokra a Paramount Pictures csapott le olyan konkurens stúdiókkal szemben, mint a Universal, a Warner Bros, a Netflix és az Apple, a hírek szerint azért, mert náluk kiemelt prioritást élvez a készülő biopic.

A forgatókönyvért a Nagy Sándor, a hódító, a Viharsziget és az Alita: A harc angyala írója, Laeta Kalogridis felel, aki alapos kutatást végzett Kleopátra alakja körül. A Nílus királynőjét megformáló Gadot, valamint a rendezői teendőkre kinevezett Jenkins is segítenek majd az előre kidolgozott narratíva formálásában, producerekként pedig Charles Roven az Atlas Entertainmenttől, illetve Gadot férje, Jaron Varsano a Pilot Wave Motion Picturestől fogják felügyelni a produkciót. A bemutató dátumáról egyelőre korai lenne beszélni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.