Hirdetés

Aaron Taylor-Johnson már tárgyalt Joss Whedonnal

|

A Ha/Ver és a Godzilla sztárja, Aaron Taylor-Johnson már nem csak pletykaszinten esélyes Higanyszál szerepéra, az Avengers: Age of Ultronban.

Hirdetés

A színész már találkozott Joss Whedon rendezővel, hogy a szupergyors mutáns szerepéről beszéljenek a következő Bosszúállók filmben. “Izgatott vagyok amikor ilyen karakterek vannak… Belegondolni, hogy ő és a nővére mind ketten magára hagyott gyerekek, akik Kelet-Európában élnek. Jobban érdekel karakterisztikai szempontból, mint abból a nézetből, hogy milyen képességei vannak. És ha ez olyasmi ami működhet, akkor mindíg… kell valami amihez kötődhetsz.” -mondta Johnson az MTV-nek adott interjúja során, amit tovább kattintva megnézhetsz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.