Hirdetés

Abraham Lincoln fejszéje

|

Timur Bekmambetov producer-rendező, aki Tim Burton segítségével készíti új fantasy/akciófilmjét, az Abraham Lincoln, a vámpírvadász-t a WonderConon elmesélte, hogyan született az új film őrült ötlete.

Hirdetés

– Igazából ez a fejsze volt meg először az egész filmből – mesélte Bekmambetov. – Tudtam, hogy Lincoln erdei ember volt, úgyhogy gondoltam, megérdemel egy jó fejszét, amit szuperhőshöz méltóan forgathat. De hogy ne legyen unalmas, egy puska került a nyelébe meg egy szurony a tetejére. Amikor ez megvolt, akkor kezdtünk gondolkodni a film többi részén. Azután, hogy haladt előre a történet, szükség szerint még néhány veszélyes eszközt beépítettünk a fejészébe: a végén olyan lett, mint egy svájci bicska. A forgatás befejeztével zsebre is vágtam. /InterCom/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.