Hirdetés

Ace Ventura-folytatás jön a Sonic íróitól

|

Habár nem lepődünk meg, ezt mégsem láttuk jönni.

Hirdetés

Annyi klasszikus film kapott az utóbbi időben folytatást, rebootot és remake-et, hogy már igazán nem szabad semmin meglepődni. Gondoljunk bele, ha már a Dumb és Dumber kapott második részt, akkor pont Ace Ventura ne kapna? Pláne úgy, hogy a Sonic filmben ismételten felfedezte mindenki magának Jim Carrey őrült sármját (bár hozzáteszem: én még nem láttam a Sonicot, csak az olvasottak alapján feltételezek).

Hirdetés

A Morgan Creek (akik az Ace Ventura első, valamint második részét is készítették) egy a Park Circus-szal folytatott beszélgetésük során elejtették, hogy bizony tervben van, hogy visszahozzák egy nagyjátékfilm erejéig mindenki kedvenc állati nyomozóját. Elmondásukból azt az információt szűrtük le, hogy a Jim Carrey nevével fémjelzett film az Amazon égisze alatt fog elkészülni és a forgatókönyvön a Sonic, a sündisznó írói, Pat Casey és Josh Miller fognak dolgozni. 

Tekintve, hogy mindkét film nagy sikert aratott annak idején (valamint kultfilmekké nőtték ki magukat az évek folyamán), ez igazán logikus döntés a stúdió részéről. Más kérdés, hogy mennyire tudnak egy olyan sztorit írni a filmhez, amely van olyan vicces, van olyan őrült és releváns, mint az előzőek. Vagy ha ez nincs is meg, mindenképpen szükséges lesz egy olyan Carrey, aki hozza azt a zabolátlanságot és gumiarcot, amit korábban megszoktunk tőle. Habár utóbbi még egyáltalán nincsen megerősítve, szóval egyelőre ne örüljünk túlságosan - bőven benne van még a pakliban az, hogy a színész visszautasítja az ajánlatot és kereshetnek más utat, hogy rebootolják a karaktert.

Csak remélni tudom, hogy emlékezni fognak arra a DVD-re készült furcsaságra, amely egy fiatal Ace Venturát vonultatott fel. És igen, ez volt a 2009-es Ace Ventura: Állati nyomozoo junior. Persze azok más idők voltak, most már kevesebb arra az esély, hogy így kitoljanak a rajongókkal, úgyhogy okkal feltételezhetjük, hogy igyekeznek a lehető legjobb poénokkal és sztorival megidézni a régi filmek szellemiségét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.