Hirdetés

Jim Carrey Ace Venturájához hasonlították a Han Solo filmet

|

Csillagközi csempész helyett állati nyomozó lehetett volna Han Solo?

Hirdetés

Múlt héten nagy sajnálattal vettük tudomásul, hogy Chris Millert és Phil Lordot eltávolították a Han Solo film éléről. A stúdió és a két rendező kreatív nézetkülönbségekre hagyatkozva magyarázta az elválás okát, ami gyakran valami egészen nagy balhé elfedésére szolgál. Jelen esetben azonban igaznak tűnik a már sokszor felhasznált frázis, ugyanis egyes források szerint a duónak nem csak a Lucasfilmmel, hanem a stáb egyes tagjaival is ütköztek a meglátásai.

Hirdetés

Star Wars News Net a projekthez közel álló források információi alapján azt írta, hogy a címszereplőt alakító Alden Ehrenreich volt az elsők között, akik megkérdőjelezték Phil Lord és Chris Miller túlságosan komikus stílusát.

"Ehrenreich egyre jobban aggódni kezdett, ahogyan folyt a forgatás. Félt, hogy az a vígjáték irány, amerre Lord és Miller vitték a filmet ellentétbe kerül azzal a karakterrel, amilyennek Han Solonak valójában lennie kellene. Még, ha egy fiatalabb és vakmerőbb változata is ez a karakternek, akkor is túlzásnak érezte ezt az irányt."

A színész álláspontja teljesen megérhető. Han Solot inkább szakasztikusnak ismerhettük meg, aki eleinte ráadásul meglehetősen önző is, és korántsem lehettünk biztosak abban, hogy bízhatnak-e benne főhőseink. Tudtuk, hogy ezzel a rendező párossal egy vicces filmre számíthatunk, de azt mi is túlzásnak érezzük, hogy teljesen a vígjáték felé menjen el az előzmény hangulata. A forrás szerint azonban nagyon is erről volt szó, olyannyira, hogy a fiatal Han Solot Jim Carrey Ace Venturájához hasonlította.

A maga idejében és a maga világában kifejezetten vicces figura volt Ace Ventura, de nincs olyan Star Wars rajongó a Földön, aki őt szeretné viszont látni a Han Soloról készült filmben. Ha Millerék valóban ennyire drasztikusan túltolták a humort, akkor egy kissé kevésbé bánjuk, hogy lecserélésre kerültek. Kíváncsian várjuk, hogy Ron Howard mire megy a filmmel a maradék 3 hétben, ami a forgatásra maradt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.