Hirdetés

Élőszereplős Action Man film készül

|

Az Alice Tükörországban rendezője hozhatja vissza a gyermekkorunkat a mozik vásznaira egy Action Man filmmel, a Hasbro támogatásában.

Hirdetés

Az Action Man rajongók két sorozatban is figyelemmel követhették kedvenc akciófigurájuk akciódús kalandjait: az egyik 1995 és 1997 között futott, két évadot élt meg, a másik pedig már modernebb köntösben, 2000 és 2002 között került a képernyőkre, szintén két évadon keresztül. A karakter történetét később vászonra is szerették volna vinni, ezért az Emmett/Furla/Oasis Films produkciós cég alkut kötött a Hasbróval a megfilmesítésről (többek között a Monopoly film is benne volt az üzletben). 

Hirdetés

Azóta viszont semmit sem hallottunk a projektről, egészen idáig. Most a Deadline számolt be róla, hogy a Muppets és az Alice Tükörországban filmek rendezője, James Bobin aláírt az Action Man film élére, aki Simon Farnaby (Paddington 2) forgatókönyve alapján dolgozhat a Paramount Players (a Paramount Pictures divíziója) megbízásából. 

Az 1966-ban, a G.I. Joe-ra válaszul megalkotott akciófigurát egy kellően tökös főszereplővel és egy akciófilmekben jártas rendezővel élvezetesen lehetne adaptálni, bár már soha, semmi nem lesz annyira menő, mint az egyik sorozathoz készített intro zenéje. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.