Hirdetés

Ekkor jelenik meg a következő G.I. Joe film

|

Csak sejtésünk van róla, hogy merre halad tovább a G.I. Joe franchise a 2013-as, Megtorlás alcímű film után, de a Paramount már bejelentette, hogy mikor jön az új rész.

Hirdetés

A G.I. Joe 2009-ben mutatkozott be a mozikban "A kobra árnyékával", amely a Hasbro és a Paramount összefogásával, 175 millió dolláros büdzséből készült és világszerte több mint 300 milliót termelt. Ehhez persze bizonyára hozzájárult az, hogy Channing Tatum volt a főszereplő, akit Marlon Wayans egészített ki. Mindez elég volt ahhoz, hogy 2013-ban bemutassák a folytatást, a G.I. Joe: Megtorlást, amely némileg kisebb költségvetésből készült (130 millióból), viszont többet is hozott (világszinten 375 milliót) elődjénél. Ebben már olyan sztárok is helyet kaptak, mint Dwayne Johnson és Bruce Willis, ez lehetett a titok nyitja.

Hirdetés

Azonban sem a Paramount, sem a Hasbro nem voltak megelégedve ezekkel a számokkal, így úgy döntöttek, hogy egy modernebb megközelítést alkalmaznak, egy másféle G.I. Joe-t ígértek a rajongóknak. A tervek szerint a Hasbro Filmes Univerzum olyan szellemi tulajdonok egymással összefüggő filmjeit és történeteit fogja majd össze, mint a G.I. Joe, a Micronauts, a Visionaries, a M.A.S.K. és a ROM, erről pedig olyan írók gondoskodnak többek között, mint Michael Chabon (Pókember 2, John Carter), Brian K. Vaughan (A búra alatt, Lost - Eltűntek), Nicole Perlman (A Galaxis őrzői, Marvel Kapitány), John Francis Daley - Jonathan Goldstein (Pókember: Hazatérés, Förtelmes főnökök, Vakáció) és Jeff Pinkner (Alias, A rejtély, A csodálatos Pókember 2). Ennél többet egyelőre nem árultak el, viszont most a Paramount kitűzött két kapcsolódó premierdátumot is. 

A vadonatúj G.I. Joe filmet 2020. március 27-én tervezik a mozikba küldeni, ezt követően 2020. október 16-án bemutatkozik az első Micronauts mozi is. Ezenfelül egy évvel később, 2021. október 1-én jön egy ismeretlen című "Paramount/Hasbro Event Film", amelyben valószínűleg mindkettő világ karakterei helyet kapnak majd. Bár a Hasbro Filmes Univerzumhoz nem kapcsolódik, mégis fontos megemlíteni, hogy dátumot kapott a Dungeons & Dragons film is, amire 2021. július 23-án számíthatnak a szerepjátékok rajongói. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.