Hirdetés

Agyeldobós előzetest kapott a The Witcher, ami végre a bemutatót is leleplezte

|

Ismét mozgásban a Henry Cavill főszereplésével készült sorozat.

Hirdetés

A Comic-Conon végre megkaptuk az első mozgóképes ízelítőt a Netflix hamarosan érkező nagy dobásából, ami egy hamisítatlan hangulatú, meglehetősen szép látványvilágú sorozatot ígért, arról nem is beszélve, hogy a főszereplő Ríviai Geralt szerepére beválogatott Henry Cavill - aki köztudottan imádja mind a regényeket, mind pedig a játékokat - mennyire nagyszerű választásnak tűnik minden egyes újdonság láttán. Halloween napjára a streaming szolgáltató közzétett egy új, hosszabb, nagyobb és még többet mutató kedvcsinálót.

Hirdetés

Amennyiben sikerül megnyerni a nézőket, könnyűszerrel a The Witcher lehet a következő borzasztóan népszerű fantasy-sorozat az idén befejeződött Trónok harca után, már csak azért is, mert a George R. R. Martin teremtette világhoz hasonlóan itt is a politika, a szex és a dráma izgalmas egyvelege várja a közönséget. A sorozatban Anya Chalotra alakítja a varázslónő Yennefert, Freya Allan pedig Geralt fogadott lányát, Cirit. Szintén fontos részlet, mivel az alkotók egyértelművé tették, hogy Andrzej Sapkowski könyvsorozatát dolgozzák fel, nem a belőlük készült nagy sikerű videojátékot, ezért továbbra sem érdemes abból kiindulva megítélni a látottakat. 

A The Witcher december 20-án debütál a streaming szolgáltató kínálatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.