Hirdetés

Akcióba lendül Superman a Supergirl forgatásán

|

Már mozgásban is láthatjuk a legújabb Supermant.

Hirdetés

A napokban kiderült, hogy Tyler Hoechlin lett a kiválasztott Superman szerepére, aki a The CW-ra költözött Supergirl 2. évadában fog felbukkanni. A sorozat forgatása a napokban elkezdődött, így már videón is láthatjuk a leghíresebb képregényhőst.

Hirdetés

A karakter az első szezonban csupán üzenetekkel kommunikált Karaval, illetve csak a sziluettjét láthattuk, ezért nagy dolognak számít, hogy végre hús-vér emberként (vagy inkább kyriptoniként) is felbukkan. Ez azoknak is jó hír, akik a Supergirlért esetleg nincsenek feltétlenül oda, de a többi DC-s sorozatot kedvelik (Flash, Arrow, stb.), hiszen a 2. évadtól arra számíthatunk, hogy még szorosabb lesz a kapcsolat a TV-s univerzum történetei között.

A Supergirl október 10-én tér vissza a képernyőkre, ahol hétfőnként jelentkezik majd új epizódokkal. Mit gondoltok az új Supermanről? Szeretnétek, ha esetleg Flashel vagy más DC-s hőssel is összefutna?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.