Hirdetés

A Thor: Ragnarök rendezője hozza össze az Akira filmet?!

|

Sokan próbálták már tető alá hozni Katsuhiro Otomo animéjének filmváltozatát, végül lehet, hogy a Thor: Ragnarököt is jegyző Taika Waititinek fog összejönni.

Hirdetés

A Hétköznapi vámpírokat és a Vademberek hajszáját jegyző Taika Waititi naptárja egyelőre még szellős a Thor: Ragnarök novemberi premierjét követően (leszámítva az általa írt Jojo Rabbit című második világháborús projektet), de ha hihetünk a Deadline értesüléseinek - márpedig miért ne tennénk -, akkor ez nem sokáig lesz így. 

Hirdetés

Katsuhiro Otomo mangájának és animéjének egész estés, élőszereplős adaptációját már régóta szeretnék elkészíteni, ám mindeddig csak nem akart összejönni. A Warner Bros. és a Legendary Pictures még 2002-ben szerezték meg a jogokat egy hét számjegyű összegért, azóta próbálkoznak vele és már több rendezőt is pletykáltak hozzá (beleértve Christopher Nolant, Jordan Peele-t, Daniel Espinosát, David F. Sandberget és Justin Lint is), ám a Deadline szerint végül Taika Waititi lehet a befutó, noha egyelőre még csak tárgyalások folynak a rendezővel a csatlakozásáról. A forgatókönyvvel még 2015-ben bízták meg Marco J. Ramirezt (Marvel's Daredevil, Da Vinci démonai, The Defenders), de azóta nem tudni, hogy mi a helyzet a szkripttel.

Az Akira röviden: a történet egy nukleáris apokalipszis utáni Tokióban játszódik, ahol motoros bandák tengetik mindennapjaikat. Az egyik közülük egy furcsa lénnyel való találkozása után telekinetikus képességekre tesz szert, majd dühöngő fenevadként tombolni kezd. Nektek tetszene, ha Waititi csücsülne a rendezői székbe?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.