Hirdetés

Thor: Ragnarok - rengeteg információ érkezett a karakterekről

|

Többek között szó esett Valkűrről, Hulkról, a Planet Hulk sztoriról, valamint a film elhelyezkedéséről a Marvel Filmes Univerzum idővonalán.

Hirdetés

Szép lassan közelítünk a nagy fináléhoz, hiszen jövő májusban már érkezik is a Bosszúállók 3. kalandja, a Végtelen Háború, melyben végre Thanossal küzdenek meg a Marvel hősei. Előtte azonban még hátra van 2 film a Harmadik Fázisból, melynek következő filmje a Thor: Ragnarok lesz (az előzetes svédelt verziója megvolt?). A novemberben érkező filmig már nem kell sokat aludni, és a készítő Taika Waititi, valamint a producer Brad Winderbaum most elárulta, hogy a Vihar Istenének 3. kalandja időben hol helyezkedik el a Polgárháborúhoz és a Pókember: Hazatéréshez képest.

Hirdetés

Nem öt perccel az Ultron kora befejezése után vesszük fel a fonalat. Néhány évvel később járunk. De hogy pontosan hol foglal helyet ez a film? Ezt nehéz elmondani. Az MFU idővonalán egymás hegyén hátán történnek a dolgok, különösen most, a Harmadik Fázisban. De nem annyira összefonódva, mint az Első Fázisban. Tehát a Thor: Ragnarok történhet a Polgárháború alatt, vagy a Hazatérés idején is.  - mondta Winderbaum a Screen Rant-nek.

Ezután szó esett Hulkról és a Planet Hulk történetről is. Mint tudjuk, a Zöld Behemót hosszú idő után tűnik fel ismét a vásznakon, hiszen utoljára a 2015-ös Ultron kora végén szerepelt. A film előzeteseiből azóta kiderült, hogy Hulk éppen gladiátorviadalokon vesz részt. De vajon hogyan került a Sakaar bolygóra?

Ahogy Screen Rant megtudta a forgatáson való látogatásuk során, a Sakaar-t "az univerzum hulladéklerakójának" nevezik, ahova megannyi portálon keresztül gyűlik a szemét. Thor is ilyen módon kerül majd a bolygóra, így nem nehéz elképzelni, hogy Hulk is hasonló úton juthatott oda. És hogy miként került képbe a Planet Hulk sztori?

A Thor 3 legelső verzióiban először csak inspirációként szolgált nekünk a Planet Hulk. Fel sem merült bennünk, hogy bevonjuk Hulkot is a történetbe. Mi csak egy bolygó ötletét vetettük fel, ahol gladiátorviadalok folynak. Aztán az egyik beszélgetés során, amikor már valószínű volt, hogy ebbe az irányba megyünk el, felmerült a kérdés: "Vajon beletehetnénk a filmbe Hulkot is?" Ez rögtön megmozgatta a fantáziánkat, és azonnal a történet része lett ő is.

A film egyik új karakteréről, a Tessa Thompson által megformált Valkűrről is elárultak egy-két dolgot. Miközben Jeff Goldblum Nagymesterét szolgálja, amikor először találkozik vele a Vihar Istene, a dolgok kicsit bonyolultabbak lesznek; Valkűr ugyanis egy asgardi menekült, aki Odin elit alakulatához tartozott:

Míg Valkűr a  képregényekben egy szőke hajú harcos, aki hagyományosan egy tipikus asgardi szuperhősnek számít, a filmben inkább egy katona. Odin elit-alakulatának, egy SEAL Team Six-hez hasonló csapatnak a tagja. Thor valóságosan rajongani fog érte, hiszen rengeteget történetet hallott róla, ráadásul egy gyönyörű nőről is beszélünk.

A Thor: Ragnarok november 2-án debütál a mozikban Taika Waititi rendezésében. Főbb szerepekben feltűnik Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo és Anthony Hopkins.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.