Hirdetés

Reboot készül az Ál/Arcból

|

"Óóó páter-noszter, apád suszter, anyád varga, te meg egy marhaaa..."

Hirdetés

Reflexből az eredeti, 1997-es film ikonikus sora jutott eszünkbe a friss hír hallatán, miszerint a Paramount Pictures rebootolni készül Nicolas Cage és John Travolta őrült akció-thrillerét, az Ál/Arcot. Ha a Bad Boys 3 előzetes után nem lett volna elég egyértelmű, nos, most már biztos: Hollywood a 80-as évek nosztalgiája után gyanúsan a '90-es éveket készül újra elővenni - hogy aztán ezt a korszakot is teljesen kiszipolyozza.

Hirdetés

Aki esetleg nem látta volna az eredeti, igazi John Woo-féle filmet: a történet szerint a főhős FBI ügynök, Sean Archer elkapja fia őrült gyilkosát, Castor Troy-t (Nic Cage). Csak hogy Castor egy bombát rejteget valahol, aminek a hollétét úgy próbálják kideríteni, hogy egy plasztikai műtét során Castor arcát ráoperálják Sean arca helyére. Ám a pofátlan (bocs, bocs, tényleg muszáj volt) Castor a műtét után rövidesen felébred, felveszi ő is nemezise arcát és Sean nyomába ered.

Nic Cage teljesen elszállt, őrült alakítása, lassított felvételekkel teletömött akciók és több ezer kilőtt golyó - egy igazi, '90-es éveket tökéletesen összefoglaló akciófilm, amire egyébként legyen bármennyire is elszállt a koncepció, jó szívvel emlékszünk vissza. Nos, ezúttal teljesen új színészekkel akarják a Paramountnál elhozni a 2020-as évek gyermekeinek is a történetet Oren Uziel (22 Jump Street, The Cloverfield Paradox, Sonic, a sündisznó) író tollából, Neal Moritz (Halálos iramban filmek) és David Permut (Ál/Arc) produceri felügyeletével. 

A rendező és szereplőgárda egyelőre még nem ismertek. Ti mit gondoltok? Újabb felesleges reboot vagy imádnátok még egy "húsos barackot"?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.