Hirdetés

Alakul a Meg 2 színészi gárdája

|

Többen is csatlakoztak a folytatáshoz, míg egy színész dobbantott a potenciális visszatérők közül.

Hirdetés

Most, hogy elkezdődtek a Ben Wheatley által rendezendő The Meg 2: The Trench munkálatai, éppen ideje volt, hogy Jason Stathamen túl más közreműködő színészekről is lehulljon a lepel. Először Sienna Guillory (Igazából szerelem, Eragon), Skyler Samuels (The Gifted - Kiválasztottak, Amerikai Horror Story), valamint Sergio Peris-Mencheta (Fehér hó, Rambo V) érkezését erősítették meg, majd néhány nappal később az is kiderült, hogy az első film női protagonistája, Li Bingbing dobbantott. Aggodalomra semmi oka nincs a kínai nézőknek, hiszen Bingbing helyére Wu Jing (A vándorló Föld) pályázik.

Hirdetés

Guillory egy tudóst fog alakítani, míg Samuels Statham tengeralattjáró legénységének egy kalandimádó tagja lesz, utóbbi személyében valószínűleg a film comic relief karakterét kapjuk meg. Peris-Mencheta lesz a kötelező gonosz figura az emberek részéről, hiszen sosem lehet beérni csupán őskori cápákkal ugyebár.

Mivel az eredeti film hatalmasat ment Kínában, többek között Bingbingnek köszönhetően, így nem volt kérdés, hogy egy hasonló kaliberű nevet kell megszerezni a folytatáshoz a színésznő távozását követően. Bár számunkra Wu Jing neve annyira nem lehet ismerős, hazájában az ő filmjei termelték idáig a legtöbb pénzt, és az utóbbi 10 évben már amerikai filmekben is felbukkant, mint például A múmia - A sárkánycsászár sírja.

Ti várjátok már az újabb cápás birkózást Stathammel?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.