Hirdetés

Még januárban elkezdődik a Meg 2 forgatása

|

Jason Statham ismét megbirkózik az őscápákkal... és akár még más prehisztorikus tengeri lényekkel is.

Hirdetés

Miután 2018-ban a Meg - Az őscápa 530 millió dollárt tejelt a Warnernek világszerte, nem volt kérdés, hogy előbb vagy utóbb érkezni fog a folytatás is hozzá. Jason Statham, aki idáig a Feláldozhatók franchise hattyúdalával volt elfoglalva, még tavaly utalt rá, hogy 2022 januárjában veheti kezdetét a Meg 2 forgatása, és úgy tűnik, hogy ügyesen megjósolta a menetrendjét. Ami valljuk be, a mostani COVID-időszakban azért tényleg nagy szó!

Hirdetés

A Steven Alten: Meg: A Novel of Deep Terror című regényén alapuló Meg - Az őscápa sokáig a Disney birtokában volt, ám nem igazán illett bele a stúdió profiljába. A jogok végül átkerültek a Warner Bros.-hoz, és 2015-ben be is rendelték a filmes adaptációt. A projekt végül nagyjából 130 millió dollárjába került a stúdiónak, úgyhogy a költség több mint négyszerese jött vissza a mozijegyekből - ami a középszerű kritikusi vélemények mellett még így is nagy szó.

A folytatás hivatalos címe a The Meg 2: The Trench lesz, ami utalhat arra, hogy az óceán mélyén húzódó árokból ezúttal nemcsak őscápák lephetik el a békés vizeket. Hamarosan valószínűleg még több minden kiderül, többek között az is, hogy Stathamen kívül kik térnek vissza, és kik csatlakoznak még a projekthez.

Nektek tetszett annak idején az első rész?

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.