Hirdetés

Alan Ritchson három filmre szóló szerződést köt az Amazonnal

|

Úgy tűnik, hogy a Reacher sikere meggyőzte az Amazon Studios fejeseit.

Hirdetés

A cseh származású Alan Ritchsont legutóbb a Reacher című sorozatban láthattuk az Amazon streamingszolgáltatóján, a Prime Videón, ami mind kritikailag, mind a nézők körében nagy sikernek örvendett. Ennek örömére a stúdió elnöke, Jennifer Salke bejelentette, hogy egy  három filmre szóló szerződést kötnek az izomkolosszussal.

Hirdetés

A nyilatkozatot a The Hollywood Reporter hasábjain közölték:

A Reacher túlszárnyalta minden várakozásunkat, a sikerét pedig többek között Alan remek alakításának köszönhetjük. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy ezt a munkakapcsolatot megerősíthetjük, és biztosak vagyunk benne, hogy egyre több kiváló alakítással örvendeztethetjük meg a Prime Video széles közönségét.

Ritchsont korábban már láthattuk a Smallville-ben, a Blue Mountain State-ben és a Titánokban, de karrierjében a fordulópontot mégis a Reacher jelentette, amiben Lee Child hírhedt veteránját formálta meg. Az első évad végeztével be is rendelték a másodikat, ami szintén a Prime Videón fog debütálni. Premierdátumról egyelőre nincs információ.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.