Hirdetés

Álcák csapdája - Friss krimi hamarosan!

|

Korábban The Double néven láthattatok nálunk előzetest Michael Brandt december elsején megjelenő krimijéből, ami a kidolgozott sztori mellett szereplőgárdában sem ismer határt.

Hirdetés


A nyomozás előrehaladtával Geary egyre közelebb kerül az igazsághoz, és kezdi sejteni, hogy Cassius talán nem is az a személy, akinek eddig hitték. Ezalatt Paul kétségbeesetten próbálja megtalálni a titokzatos imposztort... Az Álcák csapdájában Richard Gere, Martin Sheen és Topher Grace alkotja a főbb stábot, de a sorozatok rajongói is megtalálják számításukat, hiszen a True Blood-os Stephen Moyer és a Castle háziasszonya, Stana Katic is esélyt kapott a bizonyításra. Említettem már a csinos Odette Yustman-t? Megjelenik december elsején a Fórum Hungary kiadásában.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.