Hirdetés

BRÉKING: Alden Ehrenreich az ifjú Han Solo!

|

A Disney és a Lucasfilm végre hivatalosan is megerősítette, hogy ki fogja életre kelteni az ifjú Han Solót a Star Wars spin-offban.

Hirdetés

Korábbi belsős információk szerint Alden Ehrenreich - akinek most már jó lenne megjegyezni a nevét - nagyon közel volt ahhoz, hogy aláírjon a 2018-as Han Solo spin-offhoz, és mint most kiderült, ez így is lett. A Walt Disney Studios és a Lucasfilm a Star Wars Celebration utolsó napján, azaz tegnap erősítette meg hivatalosan, hogy a jószerével ismeretlen Ehrenreich fogja alakítani Han Solót a közelgő Star Wars spin-offban.

Hirdetés

Több, mint 3000 jelöltet hallgattak meg erre a szerepre, a fináléra pedig már csak hárman maradtak: Ehrenreich, a Transformers: A kihalás korából ismert Jack Reynor, valamint a leginkább preferált Taron Egerton a Kingsmanből. A szerencsést legutóbb az Ave, Cézár! című mozifilmben láthattuk egy nyúlfarknyi szerepben, ahol határozottan ellopta a showt. 

Ehrenreich egyébként eddig sem kispályás rendezőkkel dolgozott együtt, hiszen rendezte őt már Woody Allen a Blue Jasmine-ban, Park Chan-wook a Stokerben, valamint a manapság feledhetőbbnél feledhetőbb filmeket dirigáló Francis Ford Coppola a Twixt-ben és a Tetro-ban, és ha innen nézzük, utóbbi direktor annak idején Harrison Fordot is dirigálta az Apokalipszis: Most-ban. Az egyelőre cím nélküli mozifilm szereplőit illetően nagyon keveset tudunk, de ha már Han Solo, vajon felbukkan elválaszthatatlan bajtársa, Csubakka is? Elég valószínű, hogy Ehrenreich elszólta magát.  

Olvastam oldalakat [a forgatókönyvből] és imádtam őket. Hat teljes hónapig tartott a meghallgatásom. A legmenőbb része az volt, amikor a Millennium Falconban voltam, ahol azt néztük, milyen a kémiám Csubakkával. Hihetetlen volt. Izgalmasabb volt, mint idegtépő.

A filmet a nagyszerű Phil Lord és Chris Miller páros fogja rendezni, a hírek szerint páratlan forgatókönyvért pedig Lawrence Kasdan és Jon Kasdan felelt. A történet arra fog összpontosítani, hogy hogyan vált a fiatal Han Soloból csempész, tolvaj és gazember, akivel Luke Skywalker és Obi-Wan Kenobi megismerkedett Mos Eisley-n. A Zsivány Egyest követő második Star Wars spin-off a tervek szerint 2018. május 25-én debütál az amerikai mozikban, a forgatás pedig jövő év elején veheti kezdetét Londonban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.