Hirdetés

Alfonso Cuaron visszatérhet a fantasztikum világába

|

A Gravitáció rendezője nagy eséllyel indul a Legendás állatok és megfigyelésük rendezői posztjára

Hirdetés

Egyes források állítása szerint a rendező elég rendesen benne van a filmről szóló tárgyalásokban, így elég nagy az esély arra, hogy visszatérhet a fantasztikum világába és levezényelheti a J.K. Rowling által jegyzett könyvből és forgatókönyvből a mozifilmet. A történet - ahogy az tudvalevő - ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a Harry Potter, csak éppen sokkal korábban: körülbelül hetven évvel a sorozatban történtekkel ezelőtt járunk és sokkal jobban megismerhetjük majd a varázslók, boszorkák, mágia birodalmát.

Cuaron megkeresése a projekttel kapcsolatban mindenképpen biztató jel, hiszen valóban egy igényes, saját rendezői kézjeggyel rendelkező rendezővel van dolgunk, aki igazán még nem hibázott a pályafutása során. Szóval nem egy kispályást szemeltek ki maguknak a fejesek, ez önmagában fantasztikus. Ha pedig mindezek mellé még az is összejönne, hogy Rowling által egy kiváló forgatókönyv születik, akkor nincs nagyon aggódnivalónk.

A film 2016. november 18-án érkezik a mozikba.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.