Hirdetés

Alfred Molina ecsetelte a szerepét a következő Pókember-filmben

|

Kezeskedik a minőségért.

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzumának kétségtelenül meghatározó sarokpontja lesz az (elviekben) év végén érkező harmadik Tom Holland-féle Pókember-mozi, a Spider-Man: No Way Home. (Már kíváncsian várjuk a magyar címet.) Már csak azért is, mivel az eddigiek alapján úgy fest, hogy most fog először kapu nyílni a multiverzumra - amit majd az azt követő Doctor Strange: Multiverse of Madness járat a csúcsra - és a korábbi Pókember interpretációk szereplői is visszatérnek. Tobey Maguire és Andrew Garfield hivatalosan még nem lett megerősítve és Kevin Feige szerint nem minden casting hír, pletyka felel meg a valóságnak, azonban Jamie Foxx visszatérése Elektróként, valamint Alfred Molináé Doktor Octopusként már biztosra vehető.

Hirdetés

Molina éppen az Oscar-jelölt Ígéretes fiatal nő kapcsán adott interjút a Variety-nek és ha a Marvel azt hitte, hogy a mesterlövészeit a hírhedten pletykás Tom Hollandra kell ráállítania, akkor Feige-ékat leverhette a hideg víz az interjút olvasva, ugyanis a színész meglepő részletességgel mesélt a szerephez való visszatéréséről.

Érdekes élmény visszatérni ugyanahhoz a szerephez 17 év után. Az eltelt évek alatt gazdagabb lettem két tokával, ráncokkal, szarkalábakkal és egy enyhén fájós derékkal.

Azt is megerősítette, hogy ugyanazt a figurát játssza, mint Sam Raimi 2004-es Pókember 2-jében és amikor rámutatott arra a nem éppen elhanyagolható pontra a rendezőnek, Jon Wattsnak, hogy a karaktere a film végén elhalálozott, a rendező erre csak annyit válaszolt, hogy "Ebben az univerzumban igazán senki sem hal meg." Molina pedig azt is megerősítette, hogy karaktere története "abból az adott momentumból" fog folytatódni, ahol 17 éve elhagytuk, ezzel is megerősítve a multiverzum mibenlétét. Molina azon félelmét, hogy mégis hogyan fogják orvosolni a küllemén végbement 17 évet, Wattsnak már megvolt a válasza.

Láttad, hogy mit műveltünk Bob Downey Jr.-ral és Samuel L. Jacksonnal?!

Előbbi esetében az Amerika Kapitány: Polgárháború elején látható megfiatalításra gondolt, utóbbinál pedig a Marvel Kapitánybeli teljes szerepére. De referenciaként még ott volt Kurt Russel A galaxis őrzői vol. 2 elején, vagy Michael Douglas és Michelle Pfeiffer a Hangya-filmekből. Molina viszont még ettől se teljesen nyugodott meg és a Marvel "esküdt ellenségének", Martin Scorsese-nek Az ír című moziját hozta fel ellenpéldának. 

Robert DeNiro arcát is fiatalabbra varázsolták, mégis úgy harcolt, mint egy idősebb fickó. Úgy nézett ki, mint egy idősebb fickó. És ez folyamatosan aggasztott engem. Mert lássuk be, a fizikai testfelépítésem nem olyan, mint 17 évvel ezelőtt. Aztán eszembe jutott, hogy a munka nagy részét úgyis a csápok végzik [...] a törést, a zúzást, a gyilkolászást én pedig csak vágom hozzá a gonosz arcot.

Azért azt őszintén reméljük, hogy Molinának ennél nagyobb szerepet és színészi kihívást szánnak, ha ennyi év után hozzányúlnak a kultikus figurájához. A Spider-Man: No Way Home december 17-én kerül bemutatásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.