Hirdetés

Alfred Molina visszatér Doctor Octopusként a Pókember 3-ban

|

Pókember! Pókember! Minden lesz, ami más Póknak kell!

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy a Marvel Studios és annak kvázi teljhatalmú producere, megirigyelhették a Pókember: Irány a Pókverzum! sikerét, ugyanis minden cáfolatuk dacára úgy tűnik, mégiscsak egy élőszereplős verzióján dolgoznak. Ugyanis a The Hollywood Reporter értesülései szerint nemcsak A csodálatos Pókember 2-ből ismert Jamie Foxx Elektrójával akasztja össze a hálóját Peter Parker a következő kalandban, hanem Alfred Molina Doktor Octopusával is, akit a klasszikussá nemesedett Pókember 2-ből ismerhetünk.

Hirdetés

Molinát nem először hozzák szóba a filmmel és a szereppel kapcsolatban, ugyanis a GWW geek portál jelentette még múlt hónapban, hogy a színészt kiszúrták a forgatáson. Molina szereplésével pedig három generáció és talán három különböző Pókember egyesülhet egy kalandban. Noha a Sony és a Marvel eddig is cáfolta, avagy kommentár nélkül hagyta azokat a pletykákat, hogy mind Tobey Maguire, mind Andrew Garfield visszatérne a szerepben, már Jamie Foxx szerepeltetése (valamint egy törölt posztja) is ezt húzta alá, ha a multiverzum és Benedict Cumberbatch nem lett volna elég mindehhez a történetesen pont a Pókember-trilógiát is dirigáló Sam Raimi által.

Az előző két önálló kalandhoz hasonlóan a rendezői széket ezúttal is Jon Watts foglalja el, Tom Holland természetesen visszatér a főszerepben, ahogy mellette természetesen Zendaya is MJ-ként, de a már említett Cumberbatch is tiszteletét teszi Doctor Strange-ként. A bemutató 2021 decemberében esedékes, szóval a jövő karácsony megint a Pókverzum jegyében telhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.