Hirdetés

Alfred titokzatos múltjába vezet el minket Andy Serkis

|

Ha már a filmben csupán érintőlegesen foglalkoztak a karakter hátterével, most fény derül az igazságra.

Hirdetés

Amivel természetesen nincs is gond, ha kapunk cserébe egy noirokat megszégyenítően hangulatos Batman-karakterdrámát. Szerencsénkre, a rendezői székben ülő Matt Reeves gondoskodott minderről, de tény, hogy a mellékszereplők túlnyomó része - beleértve Wayne (Robert Pattinson) jobbkezét, Alfredot (Andy Serkis) - nem kapott részletes kidolgozást. 

Hirdetés

Serkis, aki korábban már A majmok bolygója-filmekben is kollaborált Reeves-szel, a The Hollywood Reporternek nyilatkozott Alfred figurájának háttértörténetéről: 

Összetett karakter Alfred. Katonai hátteréből adódóan ragaszkodik a szabályokhoz, a szervezettséghez és a pontossághoz. Azt akartam, hogy öltözködése illeszkedjen a katonai szikársághoz, ami Bruce nihilizmusával és engedetlenségével kerül ellentétbe. Ingatag lábakon álló kapcsolat ez. 

Azontúl, hogy eljátszotta Alfred szerepét, némileg a karakter megírásából is kivette a részét Serkis: 

A lecsupaszított szkript elkészült, majd ezt követően Matt javasolta, hogy legyen Alfrednek katonai múltja, az én ötletem pedig az arcán levő sebek voltak. A ruházatát közösen találtuk ki. Még annak ellenére is ragaszkodtam Alfred elegáns ruházatához, hogy a Wayne-torony összeomlóban volt. 

A Batman jelenleg a mozikban megtekinthető. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.