Hirdetés

Alias: interjú egy kedvelt fordítóval

|

Alkalmunk nyílt elbeszélgetni az egyik legismertebb hazai fordítóval, akinek hétről-hétre minőségi feliratokat köszönhetünk, de kevesen tudják, hogy filmekhez is készít szövegeket.

Hirdetés

CineStar: Nyilván sokan ismernek fordítói tevékenységednek köszönhetően, de kérlek, mutatkozz be azoknak tetszés szerint, akik az Alias elnevezést csak Jennifer Garner sorozataként ismerik.  

Alias: Alias néven lassan 10 éve készítek feliratokat sorozatokhoz és filmekhez, biztosítva a szórakozást azon internetezők számára, akik nem beszélik az angol nyelvet. A névválasztásom pedig igen érdekes, még számomra is, mivel összesen talán 6 részt láttam Jennifer Garner sorozatából. Jobban szeretek a valódi jelentésére gondolni: fedőnév, álnév.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.