Hirdetés

Dátumot és posztert kapott az Alien: Covenant

|

A 20th Century Fox meglepett minket a Ridley Scott rendezésében érkező Alien: Covenant legelső plakátjával, amelyen szerepel egy ugyancsak meglepő dátum is.

Hirdetés

A 20th Century Fox felcsapta a premiernaptárját és rábökött egy dátumra az Alien: Covenanttal kapcsolatban, ami a rajongók legnagyobb megelégedésére sokkal közelibb, mint az, amit korábban ismertünk.

Hirdetés

Az Alien: Covenant legelső poszterén a május 19. dátum virít, amely azt jelenti, hogy a Michael Fassbender, Noomi Rapace, Katherine Waterston, Danny McBride, Demián Bichir és Billy Crudup szereplésével érkező előzmény (a Prometheus utána második az előzménytrilógiában) három hónappal előbb jön (korábban augusztus 4-re lőtték be). 

Az új sztoriban a Covenant kolonizáló űrhajó legénységével ismerkedhetünk meg, akik egy távoli bolygóra tartanak, a galaxis szélén. Azt gondolják, hogy egy érintetlen paradicsomot fedeztek fel, de rá kell jönniük, hogy egy sötét és veszélyes világra bukkantak, amelynek egyetlen lakója a szintetikus David (Michael Fasbender), aki a balul sikerült Prometheus expedíció túlélője. Az Alien: Covenant szkriptjét Jack Paglen (Transzcendens) és Michael Green (Smallville, Everwood, American Gods, A királyság, Zöld Lámpás) írták, amelyből Ridley Scott forgatott. Lassan jöhetne az előzetes is! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.