Hirdetés

Titokzatos Alien projekt érkezik jövőre

|

A FOX vírusmarketingjének hála egyre inkább úgy fest, hogy az újévben az Alienek visszatérnek a köztudatba.

Hirdetés

Az Alien: Covenant tavaly sikeresen küldte vissza a franchise-t a fiók mélyére, így a jövőre a negyvenedik születésnapját ünneplő filmsorozat rajongói joggal aggódnak amiatt, hogy vajon látják-e még ebben az életben valamiféle mozgóképen - vagy videojátékban - a kedvenc arctámadóikat. A közelgő születésnap kapcsán a Fox nemrégiben az Alien hivatalos Instagram profilján egy hat részes rövid történetet tett közzé, amelyben szokásos módon ismét elszabadult a káosz, hála az emberek szokásos felelőtlenségének.

Hirdetés

De ami igazán érdekessé teszi ezt a bejegyzés sorozatot, az Ellen Ripley lányának, Amanda Ripley nevének a megemlítése, aki még a 2014-es Alien: Isolation című videojátékban mutatkozott be, hogy aztán egy cliffhanger kíséretében búcsút vegyen tőlünk. Ennek fényében nem kizárt, hogy a Fox a régóta ígérgetett új Alien játéknak szeretne minél nagyobb hírverést csinálni, viszont az is benne lehet a pakliban, hogy Amanda egy élőszereplős Alien sorozatban veszi fel ismét a küzdelmet a nyálkás dögök ellen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.