Hirdetés

Alien-előzmény: PG-13-as kiadás?!!

|

Rémhírnek is beillik az, amit az imént olvastam egy külföldi forráson: Natalie Portman nyilatkozott arról, hogy esélyes a főszereplő személyére... ez még csak a kezdet!

Hirdetés

Remélem kellő képpen érződött a hangomban a csalódottság - valljuk be, hogy egyetlen Alien rész neve sem maradhatott volna fenn, ha nem lett volna olyan stílusú, amilyen. Ha ezeket átváltanánk PG-13-as besorolásúvá, nem sok jót kapnánk végeredményül.

Scott tehát úgy tűnik alul maradt a stúdióval szemben és kevesebb pénzből, valamint kevesebb saját döntéssel hozza össze a két Alien-előzményt. Szomorú. Ami ennél is szomorúbb, hogy a főszerepre esélyesek listájának élén Natalie Portman szerepel, aki nem is tudom mit kereshetett ott, lehet, hogy eltévedt valamelyik castingon. Mindenesetre ott téblábol még Noomi Rapace is, akiben talán van annyi potenciál, hogy megkapja a karaktert. A listán van még Gemma Arterton is, erről nem tudunk sajnos többet mondani.

Mivel a Damon Lindelof jegyezte szkripttel is elégedett mind a stúdió, mind Scott, ezért haladhatnak egyenesen előre a munkálatok. Személy szerint nagy a gyanúm, hogy Ridley Scott a nyomás hatására egy lagymatag Alien-t hoz majd össze... reménykedjünk, hogy ne így legyen, és nem Hello Kitty tör majd elő az emberek mellkasából...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.