Hirdetés

Alkonyat - Hajnalhasadás 2. rész - Új képek és infók

|

Novemberben kijön az Alkonyat-sorozat utolsó része, a Hajnalhasadás 2. része. Erről beszélt a rendező, Bill Condon, említve a film időtartamát, és pedzegetve Bella és Edward gyermekének, Renesmeenek a képességeit és a film csúcspontját is.

Hirdetés

A rendező az MTV-nek elmondta, hogy a film egyelőre még két óra alatt van, és még most foglalkoznak a különféle effektusokkal, készítgetik a nagy vizuális bummot a végére. " A film időtartama egy óra és 56 perc, egy perccel rövidebb, mint az első és így az összes közül a legrövidebb." Arra a kérdésre, hogy készen látva a filmet, van-e valami, ami különösen tetszik neki, Condon elmondta, hogy sok ilyen jellegű dolog van, és úgy érzi, hogy ha az ember ráharap a film ritmusára, akkor nagyon is kielégítőnek fogja találni. 

Condonnak nem lehet problémája a sok embert megmozgató, koreografált részekkel, ugyanis ő rendezte a 2006-os Dreamgirlst és a Chicago forgatókönyvét is ő írta. A finálé többek közt azért is nagyon fontos, mert újabb vámpírképességeket mutat majd be, leginkább a gyermek, Renesmee által. Condon erről is beszélt, és elmondta, hogy ezen erők,képességek bemutatásában nagy szerepet kapnak majd a különféle vizuális és auditív effektusok, ugyanis a gyermeknek azt a képességét például, hogy másokat megérint és azok láthatják az ő gondolatait, izgalmas megoldásokkal fogják vászonra vinni. Emellett elmondta, hogy hang terén Dane Davis (Mátrix) alkotott nagyot, aki elérte például, hogy Renesmee felolvasása olyan effektusokban jöhessen létre, amilyeneket eddig még nem hallottunk. 

Az utolsó rész mindezek mellett azért is lehet nagyon érdekes a rajongók számára, mert egy fiatalembernek a gyermeke iránti szerelmét dolgozza fel, ezen kívül pedig a könyv vége nem nyújt egy olyan csúcspontot, ami filmen is hatásos lenne, ezért az írónő, Stephenie Meyer és a forgatókönyvíró, Melissa Rosenberg egy teljesen új végződést találtak ki a filmnek. Így tehát a rajongók türelmetlenül várhatják a bemutatót, ami november 16-án lesz. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.