Hirdetés

Alkonyat - Hajnalhasadás 2. rész - Új képek és infók

|

Novemberben kijön az Alkonyat-sorozat utolsó része, a Hajnalhasadás 2. része. Erről beszélt a rendező, Bill Condon, említve a film időtartamát, és pedzegetve Bella és Edward gyermekének, Renesmeenek a képességeit és a film csúcspontját is.

Hirdetés

A záró rész köré némi backstage dráma is társul, de a rajongók ettől ugyanolyan izgalommal várják az utolsó részt - ha nem jobban. Nemrég új képek jelentek meg online, és a rendező is említést tett néhány dologról, mint például a film időtartama, a vámpírrá avatott Bella és Edward gyermekének szuperképepességei, vagy éppenséggel a film várható csúcspontja. Részletek Condon mondókájából a katt után.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.