Hirdetés

Állítólag a Végtelen krízissel akartak volna rendet tenni a DC-filmek univerzumában

|

A DC Films vezető írója a népszerű képregénytörténettel tette volna rendbe a szerteágazó univerzumot.

Hirdetés

Még a legvérmesebb DC-rajongónak is be kellene vetnie minden érvelési és kommunikációs képességét, hogy érthetően elmagyarázza egy hétköznapi nézőnek, mégis mi történt a DC Filmes Univerzumával a 2017-es Az igazság ligája bukását követően. Összefüggő és különálló projektek kerültek berendelésre, de közben meg olyan castingokra került sor, ami mégis egy nagy egybefüggő univerzumot sejtetett.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a Warner Discovery új vezetősége teljesen új és nyíltabb vizekre akarja eveztetni a franchise-t, ennek megfelelően pedig fejek is elkezdtek hullani - a szinte már kész állapotban lévő Batgirl volt az első nagyobb áldozat. Ám a Discoveryvel való összeolvadás előtt állítólag a DC Films vezető írója, Walter Hamada szeretett volna rendet rakni az idővonalon és tisztázni az univerzum határait, méghozzá a Végtelen krízis című képregénytörténet adaptálásával. Ez arra szolgált volna, hogy új fősodort hozzanak létre, kvázi lenullázva a Zack Snyder által fémjelzett első filmeket.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Végtelen krízis nyomán érkezhetett volna a Zöld Lámpás, a Supergirl, illetve egy J.J. Abrams által fejlesztett Superman reboot is a DC Filmes Univerzumba. Természetesen a Warnertől senki sem erősítette meg ezt a pletykát, és valószínűleg ez már így is fog maradni az új vezetőség érkezésével.

Ti megnéztétek volna a Végtelen krízist a filmvásznon?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.