Hirdetés

Hivatalos: a Warner tényleg elkaszálta a Batgirlt, így indokolták a döntést

|

A stúdió közleményt is kiadott a döntés kapcsán.

Hirdetés

Tegnap még csak pletykaként definiáltuk, mára viszont már maga a Warner is megerősítette, hogy valóban elmeszelték a szinte már elkészült Batgirl filmet (néhány hétnyi utómunkálat maradt hátra belőle), illetve a Scooby folytatást. Olyannyira, hogy a szomorú  hírről a rendezőpáros, Billal Fallah és Adil El Arbi akkor értesültek, mikor éppen utóbbi esküvőjét ünnepelték Marokkóban. 

Hirdetés

A stúdió közleményét a The Hollywood Reporter tette közzé: 

"A döntés, hogy nem jelentetjük meg a Batgirlt, az a vezetőségünk stratégiájának változását tükrözi, ami a DC univerzumhoz és az HBO Maxhoz kapcsolódik. Leslie Grace egy rendkívül tehetséges színész és ez a döntés nem az ő teljesítménye ellen szól. Rendkívül hálásak vagyunk a Batgirl és a Scooby folytatás filmkészítőinek és a stáboknak, és reméljük, hogy a közeljövőben mindenkivel újra együtt tudunk dolgozni."

A Warner kihangsúlyozta, hogy a döntés pénzügyi alapon született meg, bár az átlagember számára még mindig fura teljesen veszni hagyni egy 70-90 millió dollárba kerülő projektet. Időközben pedig az érintettek is megszólaltak, és ezek alapján a rendezőktől kezdve a színészekig mindenkit váratlanul ért a döntés.

A stúdió új vezetősége eközben hat filmet vett le az HBO Max kínálatából, melyek a megjelenésük idején rögtön a streamingen debütáltak - többek között a Szuperagy vagy a Boszorkányok is lekerült a streaming platformról. Az iparági bennfentesek szerint ezek is a költséghatékonyság oltárán kerültek feláldozásra, melyeket további filmek követhetnek. A Warner Bros Discovery augusztus 4-én tart egy befektetői értekezletet, mely eseményen talán tisztázódni fog az új csapásirány, amit a stúdió szeretne követni. Az azonban biztos, hogy jelenleg HBO Maxos kitettséggel kevesen érezhetik magukat biztonságban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.