Hirdetés

Állítólag Predator sorozaton dolgoznak a Hulunál

|

A már eleve streamingre érkező következő Predator film után úgy tűnik, hogy megmaradhat a franchise a kisképernyőnél.

Hirdetés

Azt az elmúlt hónapokban már megtudtuk, hogy a szebb napokat is megért Predator franchise soron következő fejezete, a Prey a Hulun fog debütálni, és a rajongók legnagyobb megrökönyödésére nem kap a mozikban bizonyítási lehetőséget. Úgy tűnik, hogy ez egy tudatos húzás volt a vezetőség részéről, ugyanis bennfentes pletykák szerint a filmet egy Predator sorozat követheti, szintén a Hulun.

Hirdetés

Egyelőre nehéz nem hátraarcként értelmezni ezeket a bejelentéseket és pletykákat. A franchise mind a négy szóló, illetve két crossover epizódja az Alienekkel is a moziban mutatkozott be először, ám hiába a nagy igyekezet, egyik folytatás sem tudott felnőni az első filmhez. Valószínűleg eme negatív visszajelzéseket unhatták meg a Disney fejesei, és döntöttek úgy, hogy a Hulu platformra való száműzetéssel mérséklik a költségeket, javítva a profitabilitást.

A Hulu részéről egyelőre nem erősítették meg a bennfentes hírmorzsát, mindenesetre van ráció ebben az irányban. Kérdés, hogy a Prey vajon pont ezt az új potenciális sorozatot alapozza-e majd meg, vagy éppenséggel egy teljesen más történetet fog bemutatni. Mivel hivatalos bejelentés híján vagyunk, egyelőre csak találgatni lehet. Amennyiben megvalósulna a Predator széria, érdemes lesz arra is odafigyelni, hogy az FX kábelcsatornán, ami a Fox felvásárlása után szintén a Disney birtokába került, egy Alien sorozatot fejlesztenek, ami akár egy újabb crossovert is eredményezhet a jövőben, csak immáron a kisképernyőn.

Ti örülnétek egy Predator sorozatnak?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.