Hirdetés

Címet, képet és premierdátumot kapott az új Predator film

|

Ezúttal a múltban csapnak össze az emberek a Ragadozókkal.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy Shane Black 2018-as próbálkozása nem igazán találta meg a maga rajongóbázisát, az immáron a Disney fennhatósága alá került szériában még mindig rengeteg potenciál rejlik. Tudja ezt jól a stúdió is, akik nem hagyták sokáig pihenni a franchise-t, és a Cloverfield Lane 10-et is jegyző Dan Trachtenberg rendezésében már le is forgatták a következő filmet az idegenekkel.

Hirdetés

A minap lezajlott Disney+ Day esemény keretein belül pedig végre azt is megtudtuk, hogy az idáig Skull munkanéven futó projekt hivatalos címet kapott, így innentől kezdve Prey-ként kell hivatkoznunk az alkotásra. Íme a logó: 

Emellett a stúdió azt is elárulta, hogy a film 2022 nyarán kerül bemutatásra a Hulu streamingszolgáltatón, amely szintén a Disney alá tartozik, ahol pedig nincs Hulu, ott a Staron fog bemutatkozni (várhatóan nálunk is). Kaptunk egy képet is róla: 

A szinopszis szerint a történet 300 évvel ezelőtt, az észak-amerikai komancs indián törzs életében játszódik majd, és egy Naru (Amber Midthunder) nevű képzett női harcost követhetünk figyelemmel, aki minden áron igyekszik megvédenie törzsét egy náluk jóval fejlettebb idegen ragadozóval szemben. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.